جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی ازری لوگر

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۰:۷
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ازری ولایت لوگر طی یک سیر علمی به ساحات زراعتی در آن ولایت درباره امراض نباتی به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در یک جلسه درسی برای محصلین درباره انواع امراض نباتی، امراض فنجی و سوختن رومی و کچالو آن به گونه مفصل توضیحات داد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. طوریکه فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید مینمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

نشست اداری تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برگزار شد

نشست اداری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان به هدف بررسی موضوعات مهم اداری و آموزشی و اتخاذ تصمیم‌های لازم در مورد ازسرگیری فعالیت برنامه مجاهدین برگزار شد. در این نشست اشتراک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS