جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت سجادیه ولایت بلخ در مورد برق

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۳ - ۹:۴۰
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت سجادیه ولایت بلخ طی یک سیر علمی به یکی از سب استیشن های این ولایت در مورد برق به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان پیرامون ترانسفرمر های برق ولتاژ و تجهیزات سب استیشن به صورت مفصل توضیحات ارایه نمود.

آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی از اساسی ترین بخش های آموزش میباشد، این آموزش ها به دانش آموزان کمک میکند تا آنان پس از فراغت مستقیم جذب بازار کار شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۳
Background image

نشست مشورتی ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی با نهادها و سکتور خصوصی

ریاست زون غرب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منضور بهبود و اصلاح نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطابق به نیاز بازار کار با سکتور خصوصی و نهادهای مختلف نشست مشورتی برگزار نمود. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۱:۷
Background image

آموزش ترمیم و ساخت «ترانس» برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لوگر

دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی ولایت لوگر دریک جلسه درسی درباره ترمیم و ساخت «ترانس 110 و 220 ولت» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی عملی پیرامون موضوعات مربوط به برق و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۲۷
Background image

نقش جایگاه تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نظام سیاسی اسلامی

مفتی نورالله عزام رئیس انستیتوت دیپلوماسی وزارت امور خارجه در نشستی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی روی اهمیت و نقش آموزش‌های مسلکی در حفظ و تقویت نظام اسلامی در کشور سخنرانی نمود. وی. . .

BACK TO NEWS