برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت برای مجاهدین در ولایت زابل

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۱:۱۴

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل با هماهنگی و همکاری مقام آن ولایت برای شماری از مجاهدین برنامه ۱۵روزه ارتقای ظرفیت برگزار کرد.

این برنامه که در تالار قومندانی امینه آن ولایت برگزار گردیده است در آن استادان انستیتوت حسابداری ولایت زابل برای اشتراک کننده گان موضوعات مختلف را آموزش میدهند.

به گفته مسولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی زابل هدف از برگزاری این برنامه آموزشی بهبود امور ولایتی در زابل است.

گفتنیست که مسؤولان مقام ولایت نیمروز از همکاری های آمریت تعلیمات تخنیکی آن ولایت در راستای تدویر این برنامه ابراز قدر دانی نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۹:۳
Background image

ارتقای مهارت‌های اداری کارمندان جدیدالتقرر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه برنامه‌های ارتقای ظرفیت کارمندان، برنامه آموزشی نرم‌افزار « Microsoft Word » را برای ۳۰ تن از کارمندان جدیدالتقرر برگزار کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۹:۱۷
Background image

آشنایی دانشجویان کمپیوترساینس درباره امنیت شبکه

دانشجویان رشته شبکه کمپیوترساینس انستیتوت معاون انجینیری ولایت کاپیسا با کاربردهای هوش مصنوعی در امنیت شبکه، آشنا شدند. این دانشجویان در یک جلسه درسی تخصصی، پیرامون نقش هوش مصنوعی در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۹:۱۴
Background image

مراسم فراغت دانشجویان انستیتوت زراعت چپرهار برگزار شد

مراسم فراغت دانشجویان انستیتوت زراعت چپرهار ولایت ننگرهار با حضور مسؤولان محلی، علما، بزرگان قومی، خانواده‌های دانشجویان و جمعی از جوانان برگزار گردید. در مراسم فراغت این دانش‌جویان،. . .

BACK TO NEWS