برنامه آموزش اداره و مدیریت برای مجاهدین در ولایت کاپیسا آغاز گردید

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۱ - ۱۱:۳۳
آموزش مجاهدین

برنامه‌های آموزشی اداره و مدیریت برای مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کاپیسا آغاز گردید.

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی ولایت کاپیسا می‌گویند که در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مقامات و بزرگان محلی نیز حضور داشتند.

به اساس طرحی که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تهیه گردیده است، مجاهدین در سراسر کشور می‌توانند پس از تثبیت سویه تعلیمی برای فراگیری برنامه اداره و مدیریت شامل مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی گردند.

این درحالی است که درحال حاضر، برنامه آموزش مجاهدین در شماری از ولایات ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۰:۴۰
Background image

اجرای عملی نصب و آزمایش مدار لامپ‌ها در انستیتوت تخنیکی فراه

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت فراه درباره نصب و آزمایش لامپ‌ها به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه می‌گوید که آموزش‌های عملی در راستای تقویت مهارت‌های عملی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۹:۴۰
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی فراه

مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فراه به هدف ایجاد فضای سبز و محیط بهتر آموزشی، کمپاین نهال‌شانی راه‌اندازی نمودند. قرار است در این برنامه صدها اصله نهال مثمر و غیر مثمر در مراکز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۱
Background image

تأمین بیش از ۲۰۰ قلم مواد خام برای آموزش‌های عملی معاون انجنیری کاپیسا

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کاپیسا بیش از ۲۰۰ قلم مواد خام و تجهیزات مورد نیاز انستیتوت معاون انجنیری این ولایت را تهیه نمود. این مواد شامل ابزار، تجهیزات و اقلام ضروری برای بخش. . .

BACK TO NEWS