برنامه آموزش اداره و مدیریت برای مجاهدین در ولایت کاپیسا آغاز گردید

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۱ - ۱۱:۳۳
آموزش مجاهدین

برنامه‌های آموزشی اداره و مدیریت برای مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کاپیسا آغاز گردید.

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی ولایت کاپیسا می‌گویند که در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مقامات و بزرگان محلی نیز حضور داشتند.

به اساس طرحی که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تهیه گردیده است، مجاهدین در سراسر کشور می‌توانند پس از تثبیت سویه تعلیمی برای فراگیری برنامه اداره و مدیریت شامل مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی گردند.

این درحالی است که درحال حاضر، برنامه آموزش مجاهدین در شماری از ولایات ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۸:۳۶
Background image

آغاز برنامه آموزش زبان انگلیسی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور ارتقای ظرفیت کارمندان این اداره برنامه آموزش زبان انگلیسی را آغاز نمود. این دور برنامه آموزشی برای شش ماه ادامه خواهند داشت که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

پایان ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای که از سوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان اکادمیک این اداره برگزار شده بود، به پایان رسید. این برنامه با هدف ارتقای ظرفیت علمی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۲
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و تربیتی درباره اخوت اسلامی

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور کارمندان این اداره نشست اصلاحی و آموزشی برگزار نمود. در این برنامه مفتی سید محسن سادات مشاور معاونیت امور مالی و اداری درباره وحدت. . .

BACK TO NEWS