ادامه فراگیری دروس عملی در یکی از مراکز تعیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۹:۵۴
TVETA

محصلین رشته کمپیوتر انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در کمپیوترلب این مرکز آموزشی پیرامون هاردویر های کمپیوتر به شکل عملی آموزش دیدند.

آنان در این جلسه درسی در مورد« CPU،RAM ،CPU FAN   و انستالیشن» آن به شکل عملی و نظری آموزش حاصل نمودند.

همچنان محصلین در جریان آموزش به صورت عملی رهنمایی های استاد را انجام داده و پرسش های شان را نیز شریک ساختند.

در ادامه به سوالات و پرسش های آنان از سوی استاد رهنما پاسخ ارایه گردید.

آموزش های عملی علاوه بر ایجاد زمینه ای برای درک بهتر مفاهیم، به افزایش انگیزه و علاقه مندی دانش آموزان به یادگیری علوم مختلف نیز کمک می کنند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۹:۴۹
Background image

سنگ تهداب انستیتوت «آبکزار» در میدان وردگ گذاشته شد

سنگ تهداب انستیتوت آبکزار در ولسوالی چک ولایت میدان وردگ در مراسمی با حضور مسئولان و شماری از متنفذین قومی گذاشته شد. این مرکز آموزشی با پیشنهاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و منظوری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با مسئولان اولین بانک قرضه‌های کوچک (FMFB)

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون و وارسی‌کننده اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان بانک قرضه‌های کوچک دیدار و پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه حمایت از کارآفرینان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۰:۳۹
Background image

بازدید معاون امور مالی و اداری از مراکز آموزشی ولایت کندز

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأت همراه‌اش از مراکز آموزشی، دیپوی اجناس و انستیتوت تخنیکی ولایت کندز بازدید کرد. در جریان این. . .

BACK TO NEWS