آمر جدید تعلیمات تخنیکی و مسلکی هرات معرفی شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۳ - ۱۲:۳
Herat

آمر جدید آمریت تعلمیات تخنیکی و مسلکی هرات با حضور مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی شد.

بر اساس حکم رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکى، جلال‌الدین ثاقب به‌عنوان آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی هرات گماشته شده است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هدف از این انتصاب را بهبود هرچه بهتر امور آمریت تخنیکی هرات خواند و برای آمر جدید این ولایت آرزوی موفقیت نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۱۳:۵
Background image

تاکید بر گسترش همکاری‌های آموزشی؛ رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی دیدار کرد

مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تاریا مگنوسون واتردال رئیس کمیته ناروی برای افغانستان دیدار کرد. در این دیدار رئیس کمیته ناروی برای افغانستان بر تسریع روندهای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

BACK TO NEWS