آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با موسسه تحصیلات عالی استقلال تفاهم‌نامه امضاء کرد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۸:۵۶
TVETA

محترم استاد رفیع‌الله حبیبی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل با پوهاند حفیظ الله حداد رئیس موسسه تحصیلات عالی استقلال تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد.

بر بنیاد این تفاهم‌نامه فارغان انستیتوت های تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل با تخفیف ویژه برای ادامه تحصیلات عالی، جذب مؤسسه تحصیلات عالی استقلال می‌گردند.

‏همچنین در این تفاهم‌نامه آمده است که مؤسسه تحصیلات عالی استقلال برای استادان و کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل برنامه‌های ارتقای ظرفیت برگزار می‌نماید.

درسوی دگر فراهم‌سازی دوره‌های کارهای عملی برای محصلین و استفاده آنان از لابراتوار، کتابخانه و کمپیوترلب موسسه تحصیلات عالی استقلال از مواد این تفاهم‌نامه است.

این درحالی است که پیشتر نیز آمریت تخنیکی ولایت کابل با موسسه تحصیلات عالی استقلال تفاهم‌نامه امضاء کرده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیی ولایت لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت آموزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۴۴
Background image

آموزش عملی محصلین انستیتوت زراعت سرکانو ولایت کنر در ورکشاپ کارات عملی

دانش‌آموزان صنف یازدهم انستیتوت زراعت سرکانو ولایت کنر طی یک جلسه درسی آموزش های علمی در ورکشاپ کارات عملی آن مرکز آموزشی پیرامون محلول های کیمیاوی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۸
Background image

جلسه بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

نشست بورد اکادمیک اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد. در این نشست شماری از رؤسا و مشاورین این اداره نیز حضور. . .

BACK TO NEWS