فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت.

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که در این برنامه ده‌ها تن اشتراک داشتند که روی موضوعات مربوطه سولرسیستم به گونه عملی و نظری آموزش دیدند.

فارغان این برنامه آموزشی می‌گویند که آنان در حال حاضر توانایی ایجاد کار را در بخش سولرسیستم به دست آورده اند.

این درحالی است که تاکنون هزارها تن از برنامه‌های مختلف حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ و در بازار صاحب کار هستند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۱:۴۱
Background image

نشست اداری تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان برگزار شد

نشست اداری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان به هدف بررسی موضوعات مهم اداری و آموزشی و اتخاذ تصمیم‌های لازم در مورد ازسرگیری فعالیت برنامه مجاهدین برگزار شد. در این نشست اشتراک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۸
Background image

تأکید بر شکرگزاری از نعمت‌های الهی و پاسداری از نعمت بزرگ اسلام

در ادامه برنامه‌های اصلاحی هفتگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، این هفته نیز نشست اصلاحی با حضور مسئولان و کارمندان این اداره برگزار گردید. محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

BACK TO NEWS