تجربه‌ عملی ساختمانی در محیط واقعی برای محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی چک – میدان وردک

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۱:۱۸
TVETA

در یک گام عملی و هدفمند، محصلین رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ، در چهارچوب دروس عملی‌شان، طی یک سیر علمی به ساختمان در حال ساخت مدرسه نصرت‌العلوم حضور یافته و با مراحل قالب‌بندی صورت عملی آشنا شدند.

استاد رهنما با استفاده از دستگاه‌های اندازه‌گیری مدرن مانند Pipe Level و Level Machine، نحوه تنظیم سطوح و دقت در اجرای قالب‌ها را گام به گام برای محصلین تشریح کرد.

از سوی دیگر، آشنایی عملی با انواع سیخ‌های فولادی و کاربرد آن‌ها نیز بخش مهمی از این درس عملی بود. که تمامی مراحل آشنایی آن به صورت عینی برای محصلین توضیح داده شد.

این برنامه بخشی از تلاش‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای ارتقاء کیفیت آموزش‌های عملی و آماده‌سازی محصلین جهت ورود موفق به بازار کار به شمار می‌رود.

تجربه عملی در پروژه‌های واقعی، محصلین را به متخصصین آینده مبدل می‌سازد که توانایی تطبیق دانش عملی و نظری را در شرایط واقعی دارند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۱:۷
Background image

آموزش ترمیم و ساخت «ترانس» برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لوگر

دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی ولایت لوگر دریک جلسه درسی درباره ترمیم و ساخت «ترانس 110 و 220 ولت» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی عملی پیرامون موضوعات مربوط به برق و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۲۷
Background image

نقش جایگاه تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نظام سیاسی اسلامی

مفتی نورالله عزام رئیس انستیتوت دیپلوماسی وزارت امور خارجه در نشستی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی روی اهمیت و نقش آموزش‌های مسلکی در حفظ و تقویت نظام اسلامی در کشور سخنرانی نمود. وی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۲۰
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان صنف سیزدهم رشته وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در چارچوب دروس عملی پیرامون موضوعات «چگونگی تشخیص عوامل عدم باردار شدن حیوانات ماده، تشخیص کیست‌های تخمدان و روش‌های. . .

BACK TO NEWS