انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سروبی ولایت کابل جشن فراغت برگزار کرد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۹ - ۱۰:۷

انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سروبی ولایت کابل به مناسبت فراغت نزدیک به ۵۰ تن از محصلین این انستیتوت مراسم فراغت برگزار کرد.

این مراسم با حضور شماری از مقامات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مقامات محلی، بزرگان قومی و متنفذین برگزار گردید.

محترم مفتی نجم الدین حقانی ریس ارشاد و دعود اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخن رانی در این مراسم پیرامون اهمیت و جایگاه علم صحبت نمود ایشان گفت علم در زمینه پیشرفت و ترقی یک کشور رول مهم دارد و جوانان باید خویش را با گوهر علم آراسته نمایند.

در ادامه آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل در سخنرانی اش جوانان را مهره کلیدی ساختار جامعه خواند و از آنان خواست تا مسولیت شان را در قبال کشور بدرستی انجام دهند.

سایر سخنرانان نیز در این مراسم بر اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمودند و از جوانان خواستند تا با روحیه اسلامی و محبت با وطن در آبادی کشور سهم گیرند.

در پایان این مراسم محصلین فارغ شده با اهدای تحسین نامه تقدیر شدند و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۰:۴
Background image

ترمیم وسایل برقی در لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم وسایل برقی ازجمله «ماشین لباس‌شویی» به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رشته برق در زمینه اجزا و بخش‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در این میان مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

BACK TO NEWS