افتتاح سه برنامه کوتاه مدت حرفوی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۶ - ۱۳:۵۷
TVETA

ریاست تنظیم برنامه های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سه برنامه کوتاه مدت حرفوی را در انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذای شهر کابل افتتاح نمود.

دراین برنامه های کوتاه مدت حدود ۱۰۰ تن محصلین در بخش های پروسس میوه جات و سبزیجات، مرغداری و پروسس لبنیات در مدت ۳ ماه آموزش میبینند.

به گفته مسولان ریاست تنظیم برنامه های حرفوی، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا تمامی زمینه ها و شرایط بهتر برای فراگیری دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را مهیا سازد.

این در حالیست که پیشتر نیز صد ها تن محصل از برنامه های کوتاه مدت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ گردیده و در بازار کار مشغول کار هستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۴:۳۰
Background image

برنامه آموزشی درباره سیستم دیجیتال مدیریت اسناد اداری برگزار شد

وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به‌منظور تسریع روند دیجیتال‌سازی ادارات دولتی و توسعه حکومت‌داری الکترونیکی، سیستم دیجیتال مدیریت اسناد و مکاتیب اداری را ایجاد و راه‌اندازی کرده. . .

BACK TO NEWS