ورکشاپ انکشاف پلان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۵ - ۱۲:۱
ورکشاپ انکشاف پلان

ورکشاپ انکشاف پلان برای مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنکی و مسلکی درنشستی باحضور مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست و مفتی فضل الرحمن فاضل، معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این ورکشاپ، رؤسا و کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند.

این برنامه با حمایت سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل در همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی می‌شود.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سخنرانی خود در این مراسم، داشتن پلان جامع و عملی را برای رسیدن به هدف، بسیار مهم خواند.

مولوی غلام حیدر شهامت با اشاره به شرایط فعلی در کشور گفت که وظیفه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، تربیه نیروی ماهر و حرفوی برای بازار کار است و این اداره باید در مسیر اصلی خود قرار گیرد. او گفت که کارهایی در این زمینه نیز آغاز شده‌است.

سرپرست اداره تعلیما تخنیکی و مسلکی همچنین از تلاش‌های مؤسسات همکار در راستای انکشاف پلان مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی اظهار قدردانی کرد و از اشتراک کننده‌گان این ورکشاپ خواست تا برای بهبود این پلان بیشتر تلاش کنند.

در ادامه این مراسم عارف الله عارفی، نماینده سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی سازمان ملل (یونسکو) صحبت کرد و گفت که این سازمان از همکاران همیشگی مردم افغانستان است.

آقای عارفی با اشاره به اهداف سازمان یونسکو گفت که این سازمان، بیشتر روی اهداف استراتیژیک تمرکز دارد.

او همچنین هدف از تدوین پلان انکشافی مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را، تقویت و گسترش تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور عنوان کرد.

این ورکشاپ برای پنج روز است و در آن آمرین تخنیکی 20ولایت حضور دارند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سخنرانی استاد مومن حکیمی درباره عهد و پیمان بندگان با خداوند متعال

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، استاد حمزه مؤمن حکیمی درباره عهد و پیمان مسلمانان با خداوند متعال سخنرانی نمود. وی با استناد به آیات مبارک سوره فاتحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۶
Background image

توزیع بسته‌های کاری برای خانواده‌های نیازمند ازسوی آمریت تخنیکی بامیان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان با همکاری برنامه جهانی غذا (WFP) ، برای ۵۰ تن از زنان فارغ‌شده برنامه آموزش مهارت‌های حرفوی، بسته‌های ابزار کار توزیع کرد. این برنامه در چارچوب پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

BACK TO NEWS