هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با والی قندوز دیدار کرد

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۴ - ۱۱:۲۵
کندز

هیات اعزامی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت قندوز با ملا نثار احمد نصرت، والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد.

این هیأت خواستار همکاری اداره محلی قندوز در تعیین موقعیت جایدادهای انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی این ولایت شد.

والی قندوز درباره‌ی همکاری خود با آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت اطمینان داد.

گفتنی است که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در چارچوب برنامه مرور مشترک، به تمام ولایت‌ها برای بررسی و نظارت از انستیتوت و مکاتب مسلکی هیأت فرستاده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۵۴
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین در مورد ویرنگ ساختمان

محصلین رشته برق انستیتوت مسلکی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا درباره ویرنگ‌کاری ساختمان ها به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان درباره انواع سیم‌کشی/ویرنگ‌کاری ساختمان به گونه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۱۲
Background image

برگزاری نمایشگاه ابتکارات و نوآوری‌های برتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی بلخ

نخستین نمایشگاه ابتکارات و نوآوری های برتر مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت برگزار شد. در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در کنار مسولان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴۹
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی

آموزش و یادگیری عملی بخش عمده از آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را تشکیل می‌دهد که به اساس آن فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی توانایی ایجاد شغل را در بازار پیدا می‌نمایند. در این. . .

BACK TO NEWS