نشست معاون امور تخنیکی و مسلکی با مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فاریاب

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۱۲:۴۸
tveta

محترم مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در پایان سفرش به ولایت فاریاب با مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت دیدار و گفت‌گو نمود.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در این نشست تأکید کرد که وظیفه و مسئولیت یک امانت الهی است و باید به گونه احسن انجام شود.

محترم مولوی احساس همچنین نقش اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در رشد و پیشرفت کشور مهم خواند و بر گسترش آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی نیز تأکید کرد.

ایشان در این دیدار افزود که یک‌سال تنزیل برای فارغان که خواهان ادامه تحصیل هستند نیز از میان برداشته شده‌است و قرار است در آینده نزیدک انستیتوت معیاری با استندرهای جهانی نیز ایجاد شود.

در پایان این نشست به‌منظور بهبود فعالیت‌های مراکز تعلیمات تخنیکی ولایت فاریاب، پرزنتیشن نیز ارایه شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS