مولوی غلام حیدر شهامت از روند آموزش مجاهدین در ولایت هرات بازدید کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۴۴
TVETA

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیاتی از این اداره در ادامه دیدار هایشان از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت هرات از روند آموزش مجاهدین در انستیتوت تخنیکی شهر هرات دیدار کرد.

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت در دیدار با مجاهدین از آنان خواست تا از فرصت به‌میان آمده برای آنان استفاده اعظمی نموده و با مهارت های مدیریتی خود را مجهز نمایند تا بتوانند در بخش های مختلف در کشور ایفای مسولیت نمایند.

هدف از سفر این هیأت به ولایت هرات رسیدگی به مشکلات و چالش های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت گفته شده است.

این درحالی است که هم‌اکنون حدود 35000 هزار تن از مجاهدین در سراسر کشور در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۱:۲۵
Background image

نشست هماهنگی انستیتوت ولسوالی چک و مسئولان معارف

آمریت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با شماری از مدیران و مسئولان مکاتب معارف آن ولسوالی نشست هماهنگی برگزار نمود. این نشست در انستیتوت کثیرالرشتوی چک برگزار گردید و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

BACK TO NEWS