محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی نرخ ولایت میدان وردگ با شیوه آبیاری قطره‌ای آشنا شدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۹:۴۵
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ در چهارچوب دروس عملی طی یک سیر علمی به فارم زراعتی داکتر عبدالوکیل در آن ولایت با شیوه آبیاری قطره‌ای آشنا شدند.

در جریان این سیر علمی استاد رهنما برای محصلین پیرامون اهمیت آبیاری قطره‌ای به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

ایشان با اشاره به اهمیت این نوع آبیاری برای محصلین توضیح داد که؛ آبیاری قطره‌ای یک روش مدرن و مؤثر است که در آن آب به طور مستقیم و با مقدار کم، به ریشه‌های نباتات از طریق لوله‌ها و قطره‌چکان‌ها رسانیده می‌شود.

در ادامه درس محصلین نیز سوالات و پرسش های شان را در زمینه با استاد رهنما شریک ساختند که از سوی استاد به سوالات شان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۹:۹
Background image

تجهیز کمپیوترلب در معاونیت انجنیری کاپیسا

مسئولان در معاونیت انجنیری ولایت کاپیسا می‌گویند که آنان دو صنف آموزشی را با کمپیوتر و تجهیزات مورد نیاز آموزش آماده ساخته‌اند. قرار است این دو صنف برای آموزش‌های عملی دانش‌جویان رشته. . .

BACK TO NEWS