دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با معاون والی ولایت سمنگان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۱۰:۷

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرش به ولایات، با مولوی دادخدا خادم معاون ولایت سمنگان دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست رئیس معارف، رئیس اقتصاد، نماینده ریاست امر بالمعروف و معاون استخبارات، نماینده ریاست کار و امور اجتماعی ولایت سمنگان نیز حضور داشتند.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در این نشست درباره اهداف و برنامه های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مفصل توضیحات داد و گفت که این اداره دربخش‌های مختلف به جوانان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی می‌دهد.

ایشان درباره موضوعات مختلف برنامه های آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی و برنامه آموزشی مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز صحبت نمود.

محترم مولوی احساس گفت این برنامه زمینه فراگیری و ادامه آموزش را برای مجاهدینی که از تعلیم باز مانده اند، فراهم ساخته است.

در ادامه معاون والی ولایت سمنگان، از دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش و قدردانی نمود. او با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود که آموزش‌های تخنیکی و مسلکی در کشور باید بیشتر تقویت و حمایت گردد.

معاون ولایت سمنگان در تمام بخش ها به خصوص اختصاص زمین برای مراکز آموزشی، جلب موسسات همکار، و ایجاد کمیته اصلاح فکری و عقیدوی شاگردان وعده همکاری داد.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این جلسه مطرح شد و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۹
Background image

تأکید والی کابل بر نقش شهروندان در غرس نهال

کمپاین نهال‌شانی به ابتکار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و سخنرانی شماری از مقامات ازجمله محترم ملا امین الله عبید والی کابل راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه والی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۴۱
Background image

ترمیم وسایط نقلیه ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی درباره چگونگی «اشترنگ موتر» به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوطه برای دانش‌آموزان چگونگی عارضه‌یابی اشترنگ‌های برقی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۹:۲۸
Background image

فراهم‌سازی زمینه‌های کارآموزی برای محصلین تعلیمات تخنیکی هرات

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون غرب در نشستی با اتاق تولیدات زراعت و مالداری ولایت هرات تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه‌های کارآموزی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

BACK TO NEWS