دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مرکز لغمان در مورد برق آموزش دیدند

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۴:۴

دانش‌آموزان صنف ۱۰ رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در مورد برق به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان درس در مورد اتصال «میتر های تک فاز و ولت متر» در مدار برقی از سوی استاد رهنما به شکل عملی و نظری آموزش حاصل نمودند.

همچنین استاد رهنما در جریان درس به سوالات و پرسش های آنان پیرامون چگونگی اتصال نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به گونه مستقیم جذب بازار کار میشوند

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید میکند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۷:۲۲
Background image

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون پایتخت نشست هماهنگی برگزار کرد

ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون پایتخت به منظور تحکیم هماهنگی با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات نشست برگزار کرد. در این نشست الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری مسابقه سیرت النبیﷺ ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بلند بردن سطح آگاهی محصلین و کارمندان این اداره، از سیرت پیغمبر بزرگ اسلامﷺ، مسابقه سیرت النبی برگزار کرد. این برنامه در میان کارمندان و محصلین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۹:۲۳
Background image

سیمینار ارتقای ظرفیت برای استادان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز پروان برگزار گردید

سیمینار ارتقای ظرفیت برای استادان رسمی و کارکنان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت پروان برگزار گردید. در این برنامه شماری از استادان و کارمندان آن مرکز آموزشی اشتراک داشتند که در آن. . .

BACK TO NEWS