جشن فراغت بیش از ۲۰۰ تن محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی پشغور ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۹:۳۶

مراسم جشن فراغت محصلین انستیتوت تخنیکی و مسلکی پشغور ولسوالی حصه‌اول ولایت پنجشیر با حضور مقامات محلی این ولایت برگزار گردید.

در این مراسم والی ولایت پنجشیر با تاکید بر اهمیت آموزش‌های تخنیکی و مسلکی گفت که سرمایه‌گذاری در این بخش، زیربنای خودکفایی، رشد اقتصادی و ثبات پایدار کشور را تشکیل می‌دهد وی افزود که تربیه نیروی متخصص و متعهد، نقش اساسی در بازسازی کشور و کاهش بیکاری دارد.

همچنان علمای کرام و مسئولان در این مراسم بر رشد و ارتقای ظرفیت‌ها در بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سطح کشور به‌ویژه ولایت پنجشیر تاکید کرده و اظهار داشتند که آموزش و تربیه نیروی متخصص و متعهد ضامن استحکام نظام اسلامی و زمینه‌ساز آینده روشن برای نسل جوان کشور می‌باشد از همین‌رو توجه به این آموزش‌ها از اولویت‌های اساسی امارت اسلامی افغانستان به‌شمار می‌رود.

مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پنجشیر گفتند که در نخستین دور فراغت انستیتوت تخنیکی و مسلکی پشغور، محصلین در رشته‌های برق و تخنیک موتر سند فراغت دریافت کرده‌اند. همچنان در مجموع، ۲۱۷ تن محصلین از انستیتوت‌های تخنیکی و مسلکی ولایت پنجشیر در سال جاری فارغ شده‌اند.

در پایان این مراسم، اسناد فراغت محصلین از سوی مسئولان توزیع گردید و مراسم با دعای خیر به پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۹:۱۷
Background image

آشنایی دانشجویان کمپیوترساینس درباره امنیت شبکه

دانشجویان رشته شبکه کمپیوترساینس انستیتوت معاون انجینیری ولایت کاپیسا با کاربردهای هوش مصنوعی در امنیت شبکه، آشنا شدند. این دانشجویان در یک جلسه درسی تخصصی، پیرامون نقش هوش مصنوعی در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۹:۱۴
Background image

مراسم فراغت دانشجویان انستیتوت زراعت چپرهار برگزار شد

مراسم فراغت دانشجویان انستیتوت زراعت چپرهار ولایت ننگرهار با حضور مسؤولان محلی، علما، بزرگان قومی، خانواده‌های دانشجویان و جمعی از جوانان برگزار گردید. در مراسم فراغت این دانش‌جویان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سخنرانی استاد مومن حکیمی درباره عهد و پیمان بندگان با خداوند متعال

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، استاد حمزه مؤمن حکیمی درباره عهد و پیمان مسلمانان با خداوند متعال سخنرانی نمود. وی با استناد به آیات مبارک سوره فاتحه. . .

BACK TO NEWS