جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری ولایت غور

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۹:۵۷
TVETA

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری ولایت غور در مورد مایکروسکوپ به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای محصلین پیرامون مایکروسکوپ اجزای مایکروسکوپ و معرفی وسایل لابراتوار به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی تاکید میکند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

BACK TO NEWS