معرفی پلتفرم کارآفرینی ازسوی مؤسسه روپانی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۲:۱۳

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به همکاری مؤسسه روپانی برنامه‌ی تحت عنوان «معرفری پلتفرم کارآفرینی» برگزار کرد.

در این برنامه، پیرامون چگونگی تحلیل و تجزیه معلومات و همچنین روش تحقیق به اشتراک کننده‌گان توضیحات لازم ارایه شد و آنان در زمینه استفاده از پلتفرم کارآفرینی، شیوه‌های تحلیل و تجزیه معلومات و روش‌های تحقیق آموزش‌های لازم را فراگرفتند.

گفتنیست که در این برنامه ۲۶ تن از کارمندان ریاست تحقیق و نوآوری و ریاست تکنالوژی معلوماتی برای دو روز به هدف ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان و تقویت مهارت‌های آنان در بخش تحقیق و تحلیل معلومات برگزار گردید.

اشتراک کننده‌گان از چگونگی برگزاری این برنامه‌ی آموزشی اظهار قدردانی نمودند و گفتند که محتویات این برنامه برای آن مفید بوده‌است.

قابل ذکر است که پلتفرم کارآفرینی با ارائه خدمات و فراهم‌سازی زمینه‌های کاری، فرصت‌های فریلنسری را برای افراد ایجاد کرده و آنان را در مسیر کسب درآمد و اشتغال مستقل حمایت می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۲:۱۳
Background image

معرفی پلتفرم کارآفرینی ازسوی مؤسسه روپانی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به همکاری مؤسسه روپانی برنامه‌ی تحت عنوان «معرفری پلتفرم کارآفرینی» برگزار کرد. در این برنامه، پیرامون چگونگی تحلیل و تجزیه معلومات و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۱
Background image

برگزاری نشست اصلاحی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با حضور شماری از مسئولان و کارمندان این اداره برگزار شد. در این نشست، محترم مفتی امرالله درویش پیرامون موضوعات مهم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۵:۳۱
Background image

مراسم فراغت دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان برگزار شد

مراسم فراغت حدود ۲۰۰ تن از دانشجویان رشته‌های مختلف انستیتوت تکنالوژی افغان در شهر کابل برگزار شد. در این مراسم، محترم استاد رفیع‌الله حبیبی رئیس امور متعلمین و محصلین اداره تعلیمات. . .

BACK TO NEWS