جریان آموزش عملی شاگردان لیسه تخنیکی لغمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۸ - ۱۲:۵۸
tveta

شاگردان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درجریان آموزش‌های عملی پیرامون «پاور ترانسفارمر» برق آموزش دیدند.

استاد رهنما و شاگردان در یک سفر علمی به « سب ستیشن » مرکزی ولایت لغمان از بخش‌های مختلف این سب ستیش دیدند کردند که به سوالات و پرسش‌های شاگردان نیز در اینجا پاسخ داده شد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، ازینرو فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

BACK TO NEWS