ترمیم وسایل برقی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی لغمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون چگونگی ترمیم وسایل برقی ازجمله «بایلر» به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رهنما برای آنا درباره چگونه عارضه‌یابی و ترمیم بایلر به شکل عملی توضیحات داد.

دانش‌آموزان از راه‌اندازی برنامه‌های عملی استقبال می‌کنند و می‌افزایند که فراگیری آموزش‌های عملی، آنان را برای ورود به بازار کار بیشتر آماده می‌سازد.

بخش عمده آموزش‌های در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است و مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر فراهم‌سازی آموزش‌های عملی مطابق نیاز بازار کار تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۵۴
Background image

معاونیت امور مالی و اداری نشست برگزار نمود

نشستی به ریاست محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. هدف از برگزاری این نشست، بهبود امور کارکنان و مسائل تدارکاتی این اداره عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹
Background image

ترمیم وسایل برقی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون چگونگی ترمیم وسایل برقی ازجمله «بایلر» به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما برای آنا درباره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

سفر الحاج مولوی غلام حیدر شهامت به ولایت کنر

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صبح امروز به ولایت کنر سفر کرد. گفتنی است که ایشان برای اشتراک و سخنرانی در برنامه فراغت مجاهدین از برنامه آموزش. . .

BACK TO NEWS