تألیف نصاب آموزشی برای ناشنوایان ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۸ - ۱۵:۱۱

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپی برگزار نموده‌است که در آن نصاب آموزشی رشته کمپیوتر برای ناشنوایان کار تهیه و آماده می‌گردد.

در این برنامه کارشناسان علمی، استادان پوهنتون‌ تعلیم و تربیه و متخصصین امور اشتراک و پیرامون چگونگی تألیف و نهایی‌سازی نصاب برای آموزش افراد ناشنوا بحث می‌نمایند.

این درحالی است که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکنون بخش زیادی از نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را بازنگری و نهایی نموده است.

درسوی دگر رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر بازنگری و تهیه نصاب آموزشی مطابق نیاز بازار کار تأکید دارد.

گفتنی‌است که نصاب آموزشی برای مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی طوری تهیه گردیده است که به اساس آن بخش عمده آموزش‌ها به صورت عملی برای دانش‌جویان ارایه می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۱:۲۵
Background image

نشست هماهنگی انستیتوت ولسوالی چک و مسئولان معارف

آمریت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با شماری از مدیران و مسئولان مکاتب معارف آن ولسوالی نشست هماهنگی برگزار نمود. این نشست در انستیتوت کثیرالرشتوی چک برگزار گردید و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

BACK TO NEWS