برگزاری جلسه هماهنگی موسسه بین المللی پاملرنه(CARE) با آمریت تخنیکی و مسلکی ولایت خوست

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۳/۱۰ - ۱۳:۰
tveta700

جلسه هماهنگی مشترک میان موسسه بین المللی پاملرنه و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست در دفتر ولایتی آن موسسه برگزار شد.

نخست انجنیر عابدالرحمن عابد؛ آمر تخنیکی و مسلکی ولایت خوست در مورد اهمیت و مزایای تعلیمات تخنیکی به تفصیل صحبت نموده و فعالیت ها و مشکلات مراکز تخنیکی و مسلکی آن ولایت را با خانم راشده ثاقب، مسوول ولایتی آن موسسه شریک ساخت.

خانم ثاقب اهداف و برنامه های آن موسسه را تشریح نموده گفت:" ما احساس خرسندی و افتخار می‌کنیم که در ولایت خوست انستیتوت ها و لیسه های مسلکی داریم و میخواهیم بعضی پروژه های خود را با هماهنگی شما در مرکز و ولسوالی های این ولایت آغاز کنیم".

خانم ثاقب افزود، اکثر پروژه های ما با سیستم آموزشی شما مطابقت دارد. ما کوشش میکنیم با مشوره و همکاری شما بعضی پروژه های مانند، آموزش های حرفوی و زراعت و مالداری را ترتیب و راه اندازی نمایم‌ و همچنان فارغین مراکز شما را در پروژه های نامبرده جذب کار نمایم.

دراخیر مسوول آن موسسه وعده داد که در آینده در تمام زمینه های کاری با آمریت تخنیکی ومسلکی آن ولایت همکار خواهد بود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۱۴
Background image

فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه اداره و مدیریت و تجارت

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بغلان می‌گویند که حدود 80 تن از برنامه‌های اداره و مدیریت، اداره و تجارت و بانکداری مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی سند فراغت اخذ کرده‌اند. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

کلینیک صحی و خدمات درمانی برای کارمندان تعلیمات تخنیکی

به‌اساس تصمیم مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دوسال پیش کلینیک صحی با همکاری کمیته ناروی در افغانستان، در چارجوب ساختاری ریاست امور کارکنان این اداره ایجاد شد. هدف از ایجاد این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۳:۴
Background image

برگزاری جشن فراغت ۴۱ تن از محصلین مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی رشته زراعت و وترنری در ولایت تخار

جشن فراغت ۴۱ تن از محصلین صنف چهاردهم انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولسوالی اشکمش ولایت تخار با حضور مقامات محلی این ولایت برگزار گردید. در این مراسم، مسئولان پیرامون اهداف، اهمیت و. . .

BACK TO NEWS