برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۹:۵۶

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا، کارمندان و مسؤولین این اداره برگزار گردید.

در این برنامه استاد دادمحمد ناوک نویسنده و ادیب درباره موضوعات مختلف فرهنگی و اجتماعی سخنرانی کرد.

استاد ناوک با تأکید بر حفظ هویت اسلامی، اظهار داشت که جوامع اسلامی باید در راستای حفاظت از ارزش‌ها و فرهنگ اصیل اسلامی تلاش جدی و مستمر نمایند.

وی به مخاطبان توضیح داد که از نفوذ فرهنگ‌های ناپسند غربی به جوامع اسلامی اجتناب کنند.

استاد ناوک همچنین به بررسی تاثیرات منفی «آزادی‌های بیش از حد» در جوامع غربی پرداخت و گفت که این نوع آزادی‌ها منجر به فروپاشی خانواده، کاهش ارزش‌های اخلاقی و مشکلات اجتماعی متعدد شده است.

محترم استاد ناوک همچنین از جوانان کشور خواست تا در برابر برنامه‌های فرهنگی دشمنان اسلام هوشیار و بیدار باشند و با تقویت بنیادهای فرهنگی و دینی خود، در برابر تهاجم فرهنگی مقاومت کنند.

اشتراک کننده‌گان از برنامه اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی استقبال می‌کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۰:۴۳
Background image

برنامه اصلاحی، تربیتی و آموزشی در مراکز تعلیمات تخنیکی شهر کابل پایان یافت

برنامه اصلاحی و آموزشی فکری و فرهنگی که ازسوی اداره محترم فکری و فرهنگی تنویر با همکاری ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. در مراسمی که. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

BACK TO NEWS