باشندگان میدان وردگ ۳۰ جریب زمین را برای ساخت انستیتوت اهدا کردند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۱۴:۵۲
TVETA

باشنده‌گان دره تنگی نور ولایت میدان وردگ در یک اقدام ۳۰ جریب زمین را برای ساخت یک انستیتوت کثیرالرشتوی اهدا کردند.

این زمین از سوی مردم محل به مقام‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اهدا گردید.

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام افتتاح و تهداب‌گذاری این انستیتوت از مردم دره تنگی نور ولایت میدان وردگ به عنوان غازیان و قهرمانان یاد نمود.

محترم مولوی شهامت افزود که مردم این دره مستحق خدمات بیشتری هستند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

BACK TO NEWS