افتتاح سه برنامه کوتاه مدت حرفوی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۶ - ۱۳:۵۷
TVETA

ریاست تنظیم برنامه های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سه برنامه کوتاه مدت حرفوی را در انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذای شهر کابل افتتاح نمود.

دراین برنامه های کوتاه مدت حدود ۱۰۰ تن محصلین در بخش های پروسس میوه جات و سبزیجات، مرغداری و پروسس لبنیات در مدت ۳ ماه آموزش میبینند.

به گفته مسولان ریاست تنظیم برنامه های حرفوی، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره در تلاش است تا تمامی زمینه ها و شرایط بهتر برای فراگیری دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را مهیا سازد.

این در حالیست که پیشتر نیز صد ها تن محصل از برنامه های کوتاه مدت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ گردیده و در بازار کار مشغول کار هستند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

BACK TO NEWS