آموزش عملی برای دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان برگزار شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۱:۳

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی در بخش برق برای شاگردان صنف دوازدهم لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز این ولایت برگزار گردید.

دانش آموزان به ‌صورت عملی با نحوه سیم‌پیچی آرمیچر، کلکتور و محور (شافـت) یک فاز موتور برق »  اِی‌سی‌اِم « آشنا شدند. استاد مضمون ضمن تشریح وظایف هر بخش ساختار و عملکرد آرمیچر، نقش کلکتور در انتقال جریان و اهمیت محور در حرکت و تعادل موتور را به‌گونه عملی توضیح داد.

مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی هدف از برگزاری این برنامه ها را ارتقای مهارت‌های عملی شاگردان و آماده‌سازی آنان برای ورود به بازار کار عنوان کردند. به گفته آنان آموزش‌های علمی نقش مهمی در تقویت توانمندی‌های تخنیکی جوانان و رشد بخش‌های فنی و حرفه‌ای دارد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو فارغان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۴
Background image

سخنرانی معین مالی وزارت مهاجرین در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی

شیخ کلیم‌الرحمن فانی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره صفات «شفقت و مهربانی» خداوند متعال به صورت مفصل سخنرانی کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۹:۳۵
Background image

تدویر مسابقات فوتبال تورنمنت بهاری ازسوی انستیتوت نفت‌وگاز

انستیتوت نفت‌وگاز ولایت بلخ به منظور حمایت از توانایی‌های ورزشی جوانان تورنمنت فوتبال برگزار نمود. این برنامه میان شش صنف انستیتوت نفت‌وگاز راه‌اندازی گردیده بود. مسئولان در انستیتوت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور شماری از رؤسای بخش‌های مختلف این اداره در معاونیت امور تخنیکی برگزار گردید. در آغاز این برنامه، فیصله‌های نشست قبلی بورد اکادمیک. . .

BACK TO NEWS