برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت برای آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۶ - ۱۵:۳۱

ریاست تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به هدف تقویت ظرفیت‌های مدیریتی و تخصصی، سیمینار آموزشی را برای ۳۵ تن از آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل برگزار کرد.

در آغاز این برنامه آموزشی ، مولوی غلام سعید احساس معاون تخنیکی و مسلکی این اداره سخنرانی افتتاحیه خویش را ایراد نمود.

ایشان در صحبت‌های خود بر اصل مسئولیت‌پذیری، تعهد کاری و رعایت معیارهای آموزشی تأکید ورزیده، از آمرین خواستند تا در راستای تطبیق معیارات، بهبود کیفیت تدریس و مدیریت بهتر مراکز مربوطه خویش تلاش نمایند.

در ادامه برنامه موضاعات مختلف ارتقای ظرفیت از جمله استندرد ها و معیار های تضمین کیفیف به شکل سیمینار برای اشتراک کننده گان از سوی ترینران ورزیده این اداره ارایه گردید.

اشتراک‌کنندگان این سیمینار ضمن ابراز خرسندی از برگزاری برنامه، چنین نشست‌ها را در بهبود ظرفیت مدیریتی و افزایش انسجام کاری در سطح مراکز، بسیار مفید و سازنده خواندند.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تعهد دارد که برنامه‌های ارتقای ظرفیت را به گونه دوامدار در سطوح مختلف مدیریتی و آموزشی ادامه دهد تا در راستای تربیت نیروی متخصص و ارتقای کیفیت آموزشی در کشور، گام‌های مؤثر برداشته شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۲:۱۰
Background image

دیدار رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک‌کنندگان برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان زون‌ها

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در روز پایانی برنامه ارتقای ظرفیت کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور، با اشتراک‌کنندگان این برنامه دیدار و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

برای اولین بار امتحان کانکور اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان برگزار شد

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره محترم عمومی امتحانات برای اولین بار برای دانش آموزان مراکز تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، امتحان کانکور اختصاصی راه‌اندازی نمود.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۳:۲۱
Background image

دیدار و گفت‌وگو رئیس ارتباط خارجه با مسئول پروگرام‌های حرفوی موسسه « داکار»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم مجیب الرحمن فایز مسئول پروگرام‌های حرفوی مؤسسه «داکار» دیدار و گفت‌وگو نمود. هردو طرف در این نشست. . .

BACK TO NEWS