جریان فراگیری آموزش های عملی توسط محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۳۵

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد برق به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان در برای آنان پیرامون فیوز بکسه به صورت مفصل توضحات ارایه نمود.

در ادامه درس محصلین سوالات و پرسش هایشان را شریک ساختند همچنان از سوی استاد برای آنان پاسخ نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۶
Background image

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی برنامه‌های حرفوی در زون شمال شرق برگزار شد

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی دو روزه پیرامون مدیریت و بهبود برنامه‌های حرفوی در ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال شرق برگزار شد. در این برنامه مدیران عمومی نظارت و ارزیابی، اعضای مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۴
Background image

مسابقه کتاب‌خوانی «سیری در سیره نبوی» در ولسوالی یکاولنگ دوم برگزار شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان از مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان «سیری در سیره نبوی» در ازسوی لیسه کثیرالرشتوی یکاولنگ خبر می‌دهند. هدف از این برنامه ترویج فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۳
Background image

گفت‌وگوی رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از کشور روسیه

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با هیأتی از پوهنتون پیداگوژیک آلتای کشور روسیه دیدار و گفت‌گو نمود. در این نشست، یوگنی ویکتوروویچ کایگورودوف. . .

BACK TO NEWS