تألیف کتب درسی ناشنوایان در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۰ - ۹:۲۰
TVETA

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آغاز روند تألیف و تدوین کتب درسی بخش ناشنوایان خبر می‌دهند.

به گفته مسئولان ریاست نصاب تعلیمی، این کتب شامل دوره‌های آمادگی برای شمولیت در مراکز تعلیمات خاص می‌شوند.

در برنامه افتتاحیه تألیف کتب درسی شاگردان دارای معلولیت شنوایی، استادان و کارشناسان امور نظریات و دیدگاه‌های شان را مطرح نمودند.

آنان تأکید کردند که نصاب آموزشی برای چگونگی یادگیری شاگردان بسیار مهم است و باید در قسمت تهیه و تدوین آن توجه لازم شود.

قابل ذکر است که هم‌اکنون ده‌های فرد دارای معلولیت شنوایی در مراکز خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳۹
Background image

سیر علمی دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی خواجه غار به کانال آب دشت‌ارچی

دانش‌آموزان لیسه کثیرالرشتوی خواجه غار ولایت تخار در یک سیر علمی به کانال آب ولسوالی دشت ارچی کندز در مورد تاسیسات و وظایف کانال های آب آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان این سیر علمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۲:۲۹
Background image

مجهز سازی کمپیوترلب انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز پروان با تجهیزات و لوازم جدید

مسولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان میگویند که در کمپیوترلب انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز آن ولایت مواد و تجهیزات جدید خریداری و نصب شده است. به گفته آنان این اقدام به منظور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۰:۴۴
Background image

افتتاح برنامه کوتاه مدت حرفوی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای مهاجرین در ولایت فراه

مسؤلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت فراه از آغاز برنامه کوتاه مدت حرفوی سه ماهه ترمیم موترسایکل برای مهاجرین و عودت کننده گان در ولسوالی بالابلوک آن ولایت خبر میدهند. در مراسم. . .

BACK TO NEWS