جریان آموزش عملی شاگردان لیسه مسلکی زراعت واعظ ولایت غزنی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۹ - ۱۴:۱
TVETA

شاگردان صنف یازدهم رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت واعظ ولایت غزنی در باره اقتصاد زراعتی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان در مورد تولیدات زراعتی و همچنین استفاده مناسب از تولیدات نیز به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به گونه مسقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش مینماید تا دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تقویت نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۵:۶
Background image

یادگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز فاریاب

فراگیری دروس عملی در جریان دوره های آموزشی برای محصلین در ایجاد اشتغال و دریافت فرصت های کاری در بازار کار کمک می کند. با توجه به اهمیت این آموزش ها محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۹:۲۱
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی مرکز فراه

دانش آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت فراه طی یک سیر علمی به ریاست برشنای آن ولایت در مورد لین های برق به شکل عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان در ریاست برشنای آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۳۷
Background image

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

جلسه بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد. در آغاز این نشست، روی فیصله‌های جلسه قبلی بورد اکادمیک. . .

BACK TO NEWS