وضعیت انستیتوت مسلکی زراعت مومند دره بررسی شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۱۵:۲۹
tveta

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفری به ولایت ننگرهار، وضعیت انستیتوت مسلکی زراعت و همچنین انستیتوت تجارت ولسوالی مومند دره این ولایت را بررسی نمود.

آنان از تجهیزات و صنوف آموزشی این دو مرکز آموزشی نیز دیدار کردند.

همچنین دانش‌آموزان مشکلات و نیازهای شان را با هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شریک ساختند و محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری برای رسیدگی به مشکلات آنان وعده همکاری نمود.

هدف از سفر هیأت این اداره به ولایات، دریافت راه‌حل برای مشکلات و رسیدگی به نیازهای مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست مالی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

ریاست امورکارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری بانک بین المللی افغانستان برای کارمندان ریاست مالی و حسابی این اداره برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد. در این برنامه ۱۰ تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۴۸
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در مورد برق آموزش دیدند

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در قالب دروس عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد تجهیزات سب استیشن په صورت عملی آموزش دیدند. استاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۴۶
Background image

چگونگی تطبیق آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

فراگیری آموزش های عملی به دانش‌آموزان کمک میکند تا آنان بتوانند پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند. از همین رو محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری ولایت لوگر طی یک. . .

BACK TO NEWS