نشست دو جانبه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار و موسسه ملی نوین

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ - ۹:۲۵

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار در نشستی با مسولان موسسه انکشاف ملی نوین در این ولایت دیدار نمود

محور بحث این نشست تقویت و گسترش همکاری های دو جانبه در ولایت تخار عنوان شده است.

مسولان موسسه انکشاف ملی نوین در این نشست بر آغاز فعالیت های شان در سطح ولایت تخار با هماهنگی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت تأکید کردند.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا با امضأ تفاهم نامه ها با نهاد های خصوصی و دولتی زمینه آموزش های بهتر را برای دانش آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فراهم سازند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS