فراغت ۲۲۲ نفر «مجاهدین» از یک دوره آموزشی مرکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی هلمند

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۷ - ۱۱:۴۷
فراغت

۲۲۲ نفر از «مجاهدین» ا.ا.ا. در ولایت هلمند از یک دوره سه ماهه آموزشی که از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت برگزار شده بود، فارغ شدند.

آنان در این دوره آموزشی، مهارت‌های اداره و مدیریت، کمپیوتر و زبان انگلیسی را فرا گرفته‌اند.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش می‌کند تا در تمام ولایات برای مجاهدین ا.ا.ا برنامه‌های ارتقای ظرفیت برگزار کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با رئیس اقتصاد این ولایت

الحاج مولوی عبدالله درخواستی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با مولوی مجیب‌الرحمن رئیس اقتصاد این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۱
Background image

کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر در ولایت نیمروز راه‌اندازی شد

ریاست تنظیم برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، یک کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر را برای حدود ۳۰ دانشآموز در ولایت نیمروز راه‌اندازی کرد. اشتراک‌کنندگان این برنامه آموزشی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

راه‌اندازی برنامه 20 روزه ارتقای ظرفیت برای استادان مراکز تعلیمات خاص

مراسم افتتاحیه برنامه ارتقای ظرفیت استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص با حضور مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نمایندگان کمیته ناروی، متخصصان این نهاد و استادان مراکز تعلیمات خاص از. . .

BACK TO NEWS