سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت.

آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ازجمله انستیتوت خصوص صفا ولسوالی چهاربولک و لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی چهار بولک را بررسی نمودند.

این هيأت مشکلات و چالش های مراکز آموزشی را از نزدیک دیدند و در زمینه رسیدگی به مشکلات این مراکز وعده همکاری دادند.

همچنان این هیأت از مسئولان این مراکز خواستند تا در زمینه دروس عملی و چگونگی تطبیق درست پلان های تعلیمی و تنظیم ساعات کار بیشتر تلاش نمایند.

این درحالی است که این هیأت پیشتر وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات فاریاب، جوزجان، سرپل، سمنگان و بادغیس را بررسی نموده‌اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS