سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان یونیسف در افغانستان گفت‌وگو کرد.

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۸ - ۱۵:۴۲
دیدار

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با جان مدد و خانم فوزیه، مسئولان بخش تعلیم و تربیه صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در دفتر کار اش دیدار کرد.

آقای شهامت درباره دستاوردهای اخیر این اداره توضیحات داد و گفت که فعال‌سازی مطبعه بریل برای نابینایان، ساخت موتر در مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هم‌چنین فعال‌سازی مجدد مطبعه این اداره از دستاور عمده دوسال اخیر است.

همچنین مولوی شهامت از فراهم‌سازی تسهیلات و امکانات لازم برای تعلیمات خاص یادآوری کرد و گفت که بخش تعلیمات خاص این اداره نیازمند همکاری های بیشتر است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افزود «ماهیت کاری صندوق ملل متحد(یونسف) و این اداره نزدیک است و باید کارها هماهنگ به پیش برده شود».

در ادامه این دیدار، خانم فوزیه از فعالیت‌ها و دستاوردهای پسین این اداره ابراز خرسندی کرد و تعهد کرد که خواست‌ها و پیشنهادات این اداره را با رهبری یونیسف شریک میسازند.

همچنین آقای جان مدد در این دیدار گفت: « ما آماده هستیم تا در روشنایی به اصول و قوانین خود با این اداره همکاری کنیم».

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۱:۱۷
Background image

سیستم دیجیتالی گدام‌داری از سوی ریاست تکنالوژی معلوماتی معرفی شد

سیستم گدام‌داری دیجیتالی از سوی مسئولان ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری این اداره، برای مسئولان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۱:۱
Background image

دیدار رئیس مؤسسه «افرن» با مسئولین تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا رئیس مؤسسه افرن در نشستی با استاد شاه‌ولی احمد آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار مسئولان شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۰:۱
Background image

تأکید بر تقویت اخوت و برادری میان مسلمانان در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در ادامه برنامه‌های خویش نشستی باحضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار نمود. در این نشست دوکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی پیرامون. . .

BACK TO NEWS