سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان یونیسف در افغانستان گفت‌وگو کرد.

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۸ - ۱۵:۴۲
دیدار

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با جان مدد و خانم فوزیه، مسئولان بخش تعلیم و تربیه صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) در دفتر کار اش دیدار کرد.

آقای شهامت درباره دستاوردهای اخیر این اداره توضیحات داد و گفت که فعال‌سازی مطبعه بریل برای نابینایان، ساخت موتر در مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هم‌چنین فعال‌سازی مجدد مطبعه این اداره از دستاور عمده دوسال اخیر است.

همچنین مولوی شهامت از فراهم‌سازی تسهیلات و امکانات لازم برای تعلیمات خاص یادآوری کرد و گفت که بخش تعلیمات خاص این اداره نیازمند همکاری های بیشتر است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افزود «ماهیت کاری صندوق ملل متحد(یونسف) و این اداره نزدیک است و باید کارها هماهنگ به پیش برده شود».

در ادامه این دیدار، خانم فوزیه از فعالیت‌ها و دستاوردهای پسین این اداره ابراز خرسندی کرد و تعهد کرد که خواست‌ها و پیشنهادات این اداره را با رهبری یونیسف شریک میسازند.

همچنین آقای جان مدد در این دیدار گفت: « ما آماده هستیم تا در روشنایی به اصول و قوانین خود با این اداره همکاری کنیم».

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۹:۲۶
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره پرورش زنبور عسل و ماهی

دانش‌آموزان لیسه مسلکی زراعت علینگار ولایت لغمان در یک جلسه درسی عملی آموزش‌های مرتبط با پرورش زنبور عسل و ماهی را فرا گرفتند. در جریان این برنامه آموزشی، استاد مضمون ساختار کندو و نقش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره ترمیم ویرینگ موتر

دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی ولایت ننگرهار دریک جلسه درسی درباره موضوعات مرتبط به ویرینگ موتر توضیحات لازم ارایه کرد. در همین حال استاد رشته برق هنگام ارایه آموزش‌های عملی، به سؤالات و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۱۸
Background image

نشست دوجانبه میان آمریت تخنیکی و ریاست کار و امور اجتماعی فراه

مولوی غلام سعید توحیدی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فراه در نشستی با محترم ملا شیر احمد رئیس کار و امور اجتماعی آن ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود. دو طرف در این نشست روی چگونگی تقویت. . .

BACK TO NEWS