سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از لیسه نابینایان بازدید کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۸ - ۱۴:۴۱
tveta110

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نخستین بازدید خود از مراکز آموزشی این اداره، از لیسه مسلکی نابینایان کابل دیدن کرد.

وی در این بازدید، با استادان لیسه نابینایان و شاگردان این مکتب گفت‌وگو کرده و مشکلات و پیشنهادات آنان را شنید.

عبدالکبیر صدیقی، آمر لیسه مسلکی نابینایان با ارایه مشکلات این مکتب، خواستار فعال‌شدن مطبعه خط بریل شد. به گفته‌ او، کمبود ترانسپورت و استاد نیز از چالش‌های دیگر لیسه نابینایان است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دیدار با شاگردان لیسه نابینایان، آنان را آینده‌سازان خوانده و گفت: «نباید شما ناامید باشید... خداوند (ج) بهترین نعمت را که نور علم است به شما اعطا کرده‌اند». 

او وعده کرد که با توجه به امکانات، به مشکلات تمام مراکز آموزشی به‌ویژه لیسه نابینایان رسیدگی خواهد کرد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که برای فراهم‌ساختن تجهیزات و امکانات با دونرها نیز صحبت خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۶
Background image

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی برنامه‌های حرفوی در زون شمال شرق برگزار شد

ورکشاپ آموزشی و رهنمودی دو روزه پیرامون مدیریت و بهبود برنامه‌های حرفوی در ریاست تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون شمال شرق برگزار شد. در این برنامه مدیران عمومی نظارت و ارزیابی، اعضای مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۹:۴
Background image

مسابقه کتاب‌خوانی «سیری در سیره نبوی» در ولسوالی یکاولنگ دوم برگزار شد

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان از مسابقه کتاب‌خوانی تحت عنوان «سیری در سیره نبوی» در ازسوی لیسه کثیرالرشتوی یکاولنگ خبر می‌دهند. هدف از این برنامه ترویج فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۱:۴۳
Background image

گفت‌وگوی رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از کشور روسیه

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با هیأتی از پوهنتون پیداگوژیک آلتای کشور روسیه دیدار و گفت‌گو نمود. در این نشست، یوگنی ویکتوروویچ کایگورودوف. . .

BACK TO NEWS