توزیع تجهیزات به ارزش ۴،۹ میلیون افغانی برای مراکز بخش تعلیمات خاص بامیان

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۶ - ۱۳:۱۱

موسسه « یو ان ومن» به ارزش ۴،۹ میلیون افغانی تجهیزات برقی و آموزشی در همکاری با آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان توزیع نمود.

این تجهیزات برای آموزش های افراد دارای معلولیت بینایی و شنوایی توزیع گردیده است تا آنان بتوانند بصورت درست و فنی آموزش ببینند.

واتر دیسپانسرها، ایرکاندیشن، ال ای دی و دیگر وسایل آموزشی شامل این تجهیزات بوده که به هدف تقویت آموزش افراد معلول کمک شده است.

گفتنیست که مسولان موسسه « یو ان ومن» از ادامه همکاری های شان در بخش های تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز تعهد سپردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS