تغییرات در بست‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ شش رییس جدید معرفی شدند

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۳۱ - ۱۷:۱۷

براساس پیشنهاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و منظوری ریاست الوزرای امارت اسلامی افغانستان، تغییرات و تعیینات جدید در اداره مذکور صورت گرفت.

در تعیینات تازه، انجنیری احمد نبی نائل، مشاور پیشین تخنیکی مقام به عنوان رییس نصاب و تربیه معلم، مفتی سید محسن سادات، رییس پیشین خدمات و املاک، به حیث رییس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت، عبدالودود هوتک، رییس پیشین تنظیم برنامه‌های حرفوی، به حیث رییس ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی، عصمت الله منیری، رییس پیشین نصاب و تربیه معلم، به حیث رییس تنظیم برنامه‌های حرفوی، قاضی محمد شاه میر غوری، مشاور پیشین حقوقی مقام، به حیث رییس خدمات و املاک، مولانا خالد یعقوبی، رییس پیشین منابع بشری، به حیث سرپرست مشاوریت حقوقی مقام و انجینر محمد مکاشف، رییس پیشین ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی به حیث سرپرست ریاست منابع بشری گماشته شده‌اند.

افراد نامبرده امروز توسط مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در پست‌های جدید شان معرفی شدند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی تغییرات جدید در این اداره گفت که هیچ غرض شخصی در این امر وجود ندارد، بلکه تمام اقدامات برای هرچه بهترشدن امور انجام می‌شود.

آقای شهامت گفت که هدف همه یک چیز است که آن خدمت به مردم است.

وی بر همکاری و مشاوره میان منصوبین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید کرد و گفت که «همه با نیت جهاد برای پیشرفت اداره و خدمت مردم کار کنیم».

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی نیز در سخنانی گفت که منصب دولتی یک امانت است و باید این امانت به گونه احسن حفظ شود.

آقای احساس از رییسان جدید اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز خواست که برای بهبود امور تلاش کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۶:۴۰
Background image

کسب مقام نخست ازسوی انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در نمایشگاه بین المللی افغانستان

دانش‌آموزان انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در رقابت میان‌گروهی که از سوی وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، میان ۲۰ تیم برگزار شده بود، موفق به کسب مقام نخست شدند. این رقابت در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

راه‌اندازی برنامه آموزشی برای مدیران مالی آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه پنج‌روزه ارتقای ظرفیت مدیران مالی ۳۴ ولایت مربوط به آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را با همکاری متخصصان وزارت محترم مالیه برگزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۴۲
Background image

رئیس نشرات در نشستی با مسئولان محلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار کرد

محترم اختر محمد عامر رئیس نشرات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک نشست مجازی با رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمرین تخنیکی ولایات دیدار و گفت‌وگو نمود. هدف از این نشست تقویت. . .

BACK TO NEWS