تشریح پلان بهبود مکاتب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای روسا و آمرین

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۱۳:۱۸
TVETA

پلان بهبود مکاتب از سوی ریاست پلان و هماهنگی استراتژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای روسا و آمرین هسته مرکز این اداره تشریح گردید.

این پلان که از سوی موسسه تغیر هوشمند با همکاری و هماهنگی یونسکو و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تهیه گردیده است موضوعات مختلف تخنیکی را در خود جا داده است.

متخصصین پلان هنگام تشریح این طرح، پیرامون فواید، مزیت ها و معیار های آن بحث کردند آنان همچنین روی چگونگی اعیار سازی مراکز تعلیمات تخنیکی با دنیای کار نیز تشریحات ارایه نمودند.

در ادامه مسولین حاضر در این برنامه سوالات و پیشنهادات شان را نیز در بخش های مختلف این طرح ارایه نمودند.

گفتنیست که این طرح فالحال در اختیار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قرار داده شده است تا پس از مرور و نهایی سازی آن در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تطبیق گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۵۰
Background image

امضای تفاهم نامه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و موسسه تحصیلات عالی لوگر

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر با موسسه تحصیلات عالی «لوگر» در آن ولایت تفاهم نامه همکاری های مشترک امضأ نمود. هدف از امضای تفام نامه میان این دو نهاد آموزشی گسترش همکاری ها،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۴:۱۲
Background image

دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم تاریا رئیس کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمود. هردو طرف در این نشست روی چگونگی نهایی‌سازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۳:۳۱
Background image

رئیس زون شمال شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی شد

محترم انجینیر محمد ایفل مبارز در مراسمی ازسوی مسئولان و مقامات زون شمال شرق به حیثت رئیس زون شمال شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی و به کارش آغاز کرد. گفتنیست که ریاست‌های زون. . .

BACK TO NEWS