برگزاری نشست اصلاحی و آموزشی هفته‌وار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۰:۱

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان این اداره برنامه اصلاحی و آموزشی برگزار نمود.

مفتی نجم الدین حقانی رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی امروز حین سخنرانی برای کارمندان گفت که مسلمانان باید از دنیا و امورات آن برای سعادت آخرت استفاده نمایند.

ایشان همچنین تأکید کرد که خداوند متعال کسانی بیشتر دوست می‌دارد که در مجالس خیر و اسلامی سهم و اشتراک می‌داشته باشند.

رئیس محترم ارشاد و دعوت همچنین در صحبت‌هایش توضیح داد که مسلمانان باید اساس و بنیاد پیشبرد تمای امورات دنیوی را به نیت رضای الله متعال انجام دهند.

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به روزهای شنبه در تالار مرکزی این اداره برگزار می‌شود که در آن پیرامون موضوعات مهم اسلامی و اجتماعی برای کارمندان این اداره سخنرانی می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در این میان مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۹:۵۹
Background image

ترمیم وسایل برقی ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان بخش برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درباره چگونگی عارضه‌یابی وسایل برقی ازجمله «پکه» به گونه عملی آموزش دیدند. همچنین استاد بخش مربوطه برای آنان درباره. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۰:۲۰
Background image

اتصال سرکت‌های برق ازسوی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی مسلکی مرکز ولایت لغمان در ادامه فراگیری آموزش‌های عملی، درباره چگونگی اتصال و آزمایش سرکت برق به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال دانش‌آموزان تحت نظر استاد. . .

BACK TO NEWS