برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت برای آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۶ - ۱۵:۳۱

ریاست تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به هدف تقویت ظرفیت‌های مدیریتی و تخصصی، سیمینار آموزشی را برای ۳۵ تن از آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل برگزار کرد.

در آغاز این برنامه آموزشی ، مولوی غلام سعید احساس معاون تخنیکی و مسلکی این اداره سخنرانی افتتاحیه خویش را ایراد نمود.

ایشان در صحبت‌های خود بر اصل مسئولیت‌پذیری، تعهد کاری و رعایت معیارهای آموزشی تأکید ورزیده، از آمرین خواستند تا در راستای تطبیق معیارات، بهبود کیفیت تدریس و مدیریت بهتر مراکز مربوطه خویش تلاش نمایند.

در ادامه برنامه موضاعات مختلف ارتقای ظرفیت از جمله استندرد ها و معیار های تضمین کیفیف به شکل سیمینار برای اشتراک کننده گان از سوی ترینران ورزیده این اداره ارایه گردید.

اشتراک‌کنندگان این سیمینار ضمن ابراز خرسندی از برگزاری برنامه، چنین نشست‌ها را در بهبود ظرفیت مدیریتی و افزایش انسجام کاری در سطح مراکز، بسیار مفید و سازنده خواندند.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تعهد دارد که برنامه‌های ارتقای ظرفیت را به گونه دوامدار در سطوح مختلف مدیریتی و آموزشی ادامه دهد تا در راستای تربیت نیروی متخصص و ارتقای کیفیت آموزشی در کشور، گام‌های مؤثر برداشته شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS