برگزاری جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۳:۲۱
TVETA

جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سخنرانی استاد عبدالهادی مجاهد و اشتراک کارمندان این اداره برگزار گردید.

محترم استاد مجاهد در این برنامه درسی، پیرامون اهمیت امربالمعروف ونهی عن المنکر از منظر دین مبارک اسلام توضیحات داد.

ایشان همچنین گفت که دعوت و امربالمعروف و نهی عن المنکر مسولیت هر مؤمن است و این مسولیت را باید با اخلاص کامل انجام داد.

ریاست ارشاد و دعوت روزهای پنج‌شنبه برنامه اصلاحی برگزار می‌نماید که در آن روی موضوعات مهم صحبت می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۵
Background image

بیت‌المال در اسلام؛ امانتی الهی که متعلق همه مردم است

محترم مفتی نجم الدین حقانی رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی امروز در نشستی با اشتراک کارمندان این اداره پیرامون امانت‌داری و نگهداری از بیت‌المال صحبت کرد. ایشان در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۶
Background image

فراغت ده‌ها دانش‌آموز از برنامه حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که بیش از 30 دانش‌آموز از برنامه حرفوی انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت پکتیا فارغ شدند. این دانش‌آموزان حدود سه ماه در رشته ترمیم کمپیوتر. . .

BACK TO NEWS