برگزاری جشن فراغت از سوی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی ده سبز کابل

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۹ - ۹:۱۷
TVETA

انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی ده سبز ولایت کابل به مناسبت فراغت شماری از محصلین این مرکز آموزشی از رشته های مختلف آن مراسم فراغت برگزار کرد.

در این مراسم شماری مقامات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، معاون ولسوالی، مقامات محلی، متنفذین و خانواده های محصلین فارغ شده حضور داشتند.

ریس نظارت و ارزیابی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی اش در این مراسم پیرامون اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و همچنان اهداف و برنامه های این اداره به صورت مختصر توضیحات داد.

ایشان همچنان در مورد طرح برنامه آموزش مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز صحبت نمود و گفت که هم‌اکنون در سراسر کشور بیش از ۳۵ هزار تن در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری علوم تخنیکی هستند.

سایر سخنرانان نیز در این مراسم بر اهمیت و جایگاه تعلیمات تخنیکی ومسلکی تأکید کردند و از جوانان خواستند تا به آموزش هایشان ادامه دهند.

در بخش دگر مراسم برای محصلین فارغ شده تحسین نامه اهدا گردید و مراسم به دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS