برنامه آموزشی کوتاه مدت حرفوی برای محبوسین ولایت کندهار آغاز گردید

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱:۴۹

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندهار با همکاری مسولان محبس ولایت کندهار برنامه کوتاه مدت آموزشی ترمیم مبایل را برای محبوسین این محبس آغاز کردند.

این محبوسین در مدت سه ماه در مورد چگونگی ترمیم مبایل آموزش میبینند که هدف از برگزاری این برنامه برای آنان ایجاد انگیزه کاری و جذب آنان در بازار کار بعنوان افراد مسلکی جامعه پس از حبس میباشد.

محبوسین نیز از برگزاری این برنامه های ابراز خرسندی نمودند، آنان ضمن سپاسگزاری از مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستار ادامه برگزاری این برنامه ها شدند.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا با زمینه سازی در بخش آموزش های تخنیکی و مسلکی جوانان کشور را از بیکاری به سوی حرفه و مسلک سوق دهند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS