ادامه برگزاری برنامه های تشویقی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۹:۵۲

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک ابتکار، برای کارمندان این اداره برنامه تشویقی برگزار کرد.

محترم مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که هدف از برگزاری این برنامه، آشنایی بیشتر کارمندان با سیرت رسول الله ص و اصحاب کرام علیه سلام است.

در این برنامه، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سوالاتی درباره سیرت حضرت ابوبکر صدیق رض مطرح کرد و کارمندان به سولات پاسخ ارایه نمودند.

در همین حال به کارمندانی که به سوالات مطرح‌شده، پاسخ درست ارایه کردند؛ جوایز نیز اهداء نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۴۶
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی بامیان با ریاست مخابرات

تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان و ریاست مخابرات و تکنالوژی معلوماتی این ولایت به امضا رسید. هدف از امضای این تفاهم‌نامه تقویت همکاری‌های مشترک و ارتقای کیفیت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۴۴
Background image

حل مشکل کمبود کتب درسی در لیسه کثیرالرشتوی ارغنداب ولایت زابل

در راستای بهبود روند آموزشی و فراهم‌سازی امکانات لازم برای دانش‌آموزان، مشکل کمبود کتب درسی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی ارغنداب ولایت زابل با همکاری مشترک آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۰:۴۵
Background image

نشست اصلاحی و تربیتی پیرامون مدیریت اختلاف‌نظرها برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار گردید که در آن مولوی مبشر آغا رئیس تضمین کیفیت و اعتباردهی پیرامون اختلاف‌نظرها. . .

BACK TO NEWS