آموزش عملی محصلین زراعت لوگر روی نبات زعفران

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۴ - ۱۱:۵۳
tveta

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری ولایت لوگر در جریان آموزش‌های عملی، چگونگی کاشت نبات زعفران و حاصل آن را به گونه عملی آموختند.

همچنین در این جلسه درسی، مشخصات و روند پروسس زعفران به گونه عملی به شاگردان آموزش داده شد.

بیشتر آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوری‌که فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۸:۵۷
Background image

تهیه و خریداری سولر و آب‌بازک برای انستیتوت حسابداری بدخشان

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان می‌گویند که که مردم محل در همکاری با این آمریت برای انستیتوت اداره و حسابداری سولر و آب‌بازک خریداری نمودند. با این حال مشکل کمبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۹:۵۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست تعلیمات تخنیکی زون غرب و پوهنتون جامی

در نشستی میان مسئولان ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی و مسلکی و پوهنتون جامی تفاهم‌نامه همکاری امضاء شد. هدف از امضای این تفاهم‌نامه تقویت همکاری‌های علمی و تحقیقی، ارتقای ظرفیت‌های آموزشی. . .

BACK TO NEWS