آموزش عملی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی لغمان درباره برق‌کشی ساختمان

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۰:۵

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون برق‌کشی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

همچنین در این برنامه درسی استاد رهنما برای آنان درباره چگونگی تبدیل نمودن لاین‌ها از پایپ‌های برق را نیز توضیحات داد.

در همین حال دانش‌آموزان از راه‌اندازی آموزش‌های عملی قدردانی می‌نمایند و می‌افزایند که این آموزش‌ها آنان را برای ورود به بازار کار آماده می‌سازد.

از همینرو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت و گسترش آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۷
Background image

آموزش ترمیم دیزل پمپ موتر برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در جریان فراگیری آموزش‌های عملی درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم دیزل پمپ موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۸:۵۱
Background image

فراگیری آموزشی عملی درباره موضوعات مهم اداری

دانش‌آموزان انستیتوت اداره و حسابداری ولایت لغمان در یک سیر علمی به شهرداری آن ولایت درباره موضوعات مختلف اداری به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما با همکاری مسئولان شهرداری ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

BACK TO NEWS